“De røde Stalde” ved Kongelundens Rideklub …
er pt. fuldt udlejet

Staldene ligger ved Kongelundens Rideklub, der råder over 20*60 og 20*40 ridehuse med fiberbunde, to udendørs ridebaner samt en rotunde til longering. Der er direkte sti til Kongelundsskoven fem minutter fra stalden, med dejlige ride muligheder og ikke langt til strand. Klubben er en aktiv klub med god mulighed for spring, dressur og undervisning.

Der er opstaldningsplads til 13 heste/ponies fordelt på tre mindre stalde med henholdsvis 5, 5 og 3 bokse – pt. med en god blanding af voksne og børn, som rider spring, dressur og ture i skoven. I den ene stald er der tillige en rytterstue, som kan benyttes af alle bokslejerne.

Kontakt os på stalden@kongelunden.net , hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en fremvisning.

Selvpasning

Stalden fungerer som en selvpasserstald og man er som hesteejer derfor selv ansvarlig for at passe sin hest. Der er foderautomater i alle bokse med fælles fodertider, men individuelt valg af fodertype og mængde. I hverdagene er det muligt mod betaling at få hjælp til at få sin hest lukket ud.

På stedet råder vi over fem jordfolde og en aflastningsfold. På foldene kan der gives stråfoder i form af havrewrap eller hø. Vi hjælpes hvis muligt med at lukke hinandens heste ind. Det er vigtigt, at ens hest er rolig og håndterbar, da der kan være meget aktivitet om eftermiddagen i klubben og ikke alle bokslejere er trygge ved at trække med andres heste. Vi forsøger i fællesskab at finde gode løsninger for alle i stalden.

Priser og vilkår

Den månedlige boksleje er kr. 1400. Vi udlejer ikke til hingste, føl og plage eller heste med adfærdsproblemer på stald eller fold.

Som pensionær skal man være medlem af klubben og have facilitetskort, hvilket andrager ca. 300 kr. om måneden (opkræves på ½ års basis). Dette gælder også særskilt for eventuelle parter på hesten.

Som bokslejer har man adgang til opbevaring af udstyr, foder, hø og strøelse. Lejerne står selv for indkøb af strøelse, hø/wrap og foder – og køber normalt ind sammen.

Staldfællesskabet værdsætter ro, stabilitet og socialt samvær højt. Ca. To gange om året holder vi fælles arbejdsdag og vi forventer at man i det daglige er med til at holde fællesområder, folde og staldene pæne.